MatiasKvist Duunari tai toimitusjohtaja, molempia tarvitaan.

Eroni Perussuomalaisista Nuorista

Tieni Perussuomalaisissa Nuorissa on tullut päätökseen. Ajatus siitä, ettei (varsinkaan) nuorisojärjestön politiikka vastaa arvojani on jo pitkään kalvanut mieltäni. Kuitenkin aijemmin tunsin, että ajatuksiani ainakin siedettiin vaikka niitä ei kannatettu. Viimeisen hallitusvuoteni aikana tämä tunne alkoi kuitenkin vahvasti hiipua. Minä en enää ollut "työväenääni" vaan minusta tuli ongelma. 

Päätin asettaa Seinäjoen syyskokouksen koettimeksi sille, että löytyykö ajatuksilleni kanntusta vielä Perussuomalaisissa Nuorissa. En päässyt enää hallitukseen ja monet jotka minut juuri ongelmana kokivatkin varmasti ajattelivat, että eroni johtui juuri siitä. Kuitenkin syyskokouksessa sain jonkin verran positiivistakin palautetta, ja tämän takia päätinkin vielä harkita asiaa uudestaan. 

Näiden tapahtumien jälkeen elin ns "poliittisessa tyhjiössä" itseni kanssa. En ollut tyytyväinen puolueen politiikkaan, enkä varsinkaan nuorisojärjestön politiikkaan.

Vuoden loppupuolella alkunsa saanut tapahtumaketju oli kuitenkin viimeinen pisara. En voi tätä ketjua sen tarkemmin avata, mutta valitettavasti nyt näyttää sille, että asiassa on syntymässä lumipalloefkti. Jos asiaa ei saada asiallisesti selvitettyä, pelkään pahoin että sitä tullaan puimaan vielä julkisesti, ja jos näin tapahtuu tulen siihen kyllä omat kommenttini ja näkemykseni antamaan. Asia ei kuitenkaan suoranaisesti minua kosketa, ja katsonkin sen omalta osaltani päättyneen erooni.

Olen toistaiseksi edelleen Perussuomalaisen puolueen jäsen. Nyt kun asiat nuorisojärjestön kanssa on saatu päätökseen, voin todella aloittaa pohdinnan siitä mikä on tulevaisuuden poliittinen suuntani. Aijon jatkaa aktiivisesti kirjoituksiani, nyt kun olen saanut motivaationi takaisin, sillä aiemmin näiden asioiden pohtiminen tuntui vievän kaiken innon muulta politiikan teolta. En tule säästelemään sanojani, jos koen jonkun tahon toimivan väärin ja tulen tuomaan aktiivisesti näkemyksiäni esiin. Voisin jopa sanoa, että nyt olen kyllästynyt pelkäämään mitä mielipiteistäni ajatellaan. Nyt aijon kertoa asiat niin kuin minä ne näen. Sen jälkeen voidaan sitten katsoa mikä taho suostuu minut pitämään tai vastaanottamaan. Jos ei edes itse voi kokea olevansa oikeassa, mitä järkeä koko hommassa sitten on?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tuossa iässä henkinen kasvu on vielä mahdollista. Seuraavaksi jätät sitten puolueen.

Reijo Jokela

Tuohon täytyy vielä lisätä, että älä liity uuteenkaan, vaan ala ajattelemaan omilla aivoillasi. Puolueet ovat itsenäiseen ajatteluun kykenemättömien vertaistukiryhmiä.

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Niinpä. Jos liityt puolueeseen, ulkoistat ajatustoimintasi puoluejohdolle, varsinkin jos vielä pyrit ja pääset kunnanvaltuutetuksi tai kansanedustajaksi. Silloin sinä toimit niin kuin puoluejohto määrää.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen
Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Olisit avannut ketjussasi hiukan enemmän taustoja. Toisin sanoen kuinka linjasi poikkeaa puolueen tai sen nuorisojärjestön linjasta j.n.e. Et ehkä ole niin tunnettu julkisuudessa kuin oman elämäsi keskiössä elävänä ajattelet.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Kun et enempi avaa kärhämöinnin syytä, niin tulee mieleen opportunismi persujen kannatuksen romahdettua. Älä nyt ainakaan kepuun tai kokkareihin liity. Mielummin Jokelan esittämällä linjalla ulos politbyrööpuolueista vapaaksi vaikuttajaksi. Suora demokratia on tulevaisuutta, vaikka nykyiset maailmanvaltiaat eivät sitä hyväksykään.

Toimituksen poiminnat